KALENDARZE 2019

Posted on

Kolejna edycja architektonicznego kalendarza Fundacji im. Karoliny Pacholewicz na 2019 rok jest już dostępna.
W tym roku swoje fotografie udostępnili nam: Bartosz Dendura, Mateusz Kamieński, Stanisław Zbigniew Kamieński, Przemo Łukasik, Lukas Olma, Hanka Porębska, Maciej Skaza, Eliza Szczerek, Ernestyna Szpakowska-Loranc, Mariusz Twardowski, Katarzyna Zawada-Pęgiel, Agnieszka Żabicka, Paweł Żuk. Serdecznie dziękujemy wszystkim autorom zdjęć.
Tegoroczny kalendarz można zamówić w tradycyjnej wersji papierowej (12 plansz miesięcznych + okładka, format 30 cm x 30 cm). W tym celu prosimy o kontakt na adres: poczta@fundacjakaroliny.pl (w temacie prosimy wpisać: Kalendarz 2019).

Można go także pobrać z naszej strony (linki poniżej) i wydrukować w najbliższej drukarni cyfrowej, lub nawet na własnej domowej drukarce.
W wersji elektronicznej, oprócz naszego standardowego formatu (30 cm x 30 cm), oferujemy do pobrania kalendarz wielkości A4 i A3 (wersja ze spadami i bez nich), a także jednoplanszowe kalendarze w formacie B2 (50 cm x 70 cm).

Zachęcamy do zamawiania oraz pobierania plików do druku.
Jeśli prace naszych zaprzyjaźnionych autorów przypadną Państwu do gustu, mogą Państwo wspomóc działalność naszej fundacji drobną wpłatą na konto.

Fundacja im. Karoliny Pacholewicz
31-057 Kraków, ul. Warszauera 3/34
NUMER KONTA IBAN / SWIFT:
44 1240 4719 1111 0010 6401 5449 / PKOPPLPW

Szczęśliwego Nowego Roku!

Kalendarze do pobrania:
Kalendarz A4 bez spadów (ok. 14 MB)
Kalendarz A4 ze spadami (ok. 14 MB)
Kalendarz A3 bez spadów (ok. 26 MB)
Kalendarz A3 ze spadami (ok. 26 MB)
Kalendarz 30 cm x 30 cm ze spadami (ok. 26 MB)
Zestaw kalendarzy planszowych B2 (ok. 74 MB)